Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار ایرنا امروز شنبه در حاشیه مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جوار حرم مطهر به سراغ مادری رفت که با عصا برای بیعت دوباره با آرمان های حضرت امام خمینی ره آمده بود.

همزمان با مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام (ره) مادران شهید نیز آمده اند تا ادامه دهنده راه فرزندانشان باشند.

شهید حسین اسماعیلیان مقدم در سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد، از همان کودکی برخلاف دیگر همسالانش که تنها به فکر درس و بازی بودندبه افکار والاتری می اندیشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهری بسیار
آرام داشت. در سن ۷ سالگی به مدرسه رفت و اندک زمانی بعد درس را رها کرد و به مبارزه علیه رژیم روی آورد. با پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران درآمد و چون علاقه زیادی به فنون رزمی داشت، خیلی سریع فنون نظامی را آموخت. نمازهای حسین حالت خاصی داشت. آن چنان که رنگش می پرید. بعد از نماز نیز همیشه قرآن را تلاوت می کرد.

 حسین اسماعیلیان مقدم فرزند عباس به تاریخ تولد ۱۳۴۰/۳/۲۰  تهران و مجرد در سن  ۱۹ سالگی در تاریخ  ۱۳۵۹/۲/۷ در سنندج در یگان خدمتی لشکر ۱۰ سیدالشهدا علیه السلام به شهادت رسید و در تهران – بهشت زهرا(س) – قطعه ۲۴ ردیف ۲۴ شماره ۲۵ تدفین شد.

مادر شهید حسین اسماعیلیان مقدم با بیان اینکه از ابتدای انقلاب با هر شرایطی حتی با پای پیاده تمام مراسمات و راهپیمایی ها را شرکت کردم افزود: درخت انقلاب خون می خواهد، ما برای این انقلاب سختی ها کشیده ایم که خون دادن فرزندانمان آسان ترین آن است.

وی گفت: امام حسین (ع) در راه اسلام و خدا  علی اصغر ۶ ماهه اش را فدای اسلام کرد، امام خمینی نیز  اسلام را در کشور زنده کردند و این ما هستیم که با حضور خود در صحنه و هوشیاری در مقابل اهداف دشمن باید راه و اندیشه های امام را حفظ کنیم.

این مادر شهید با بیان اینکه مردم در این شرایط باید صبور و هوشیار باشند ادامه داد: اگر دشمن من و دیگر فرزندانم را بکشد باز هم از خط امام و راه پرنور ایشان بر نمی گردم.

مادر شهید اسماعیلیان مقدم یادآور شد: اگر شرایط از این سخت‌تر هم شود ما پشتیبان رهبر ونظام هستیم .

وی خطاب به جوانان گفت: در مقابل اهداف دشمن هوشیار باشید و هرچه دشمن می خواهد برعکسش را انجام دهید.

سی و سومین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پس از ۲ سال وقفه  (بواسطه فراگیری ویروس کرونا)  امسال با  رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.

آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر (نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور) نیز به عنوان بزرگترین تشییع جنازه تاریخ، در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید. ‌

برچسب‌ها شهرستان ری شهدا والدین شهدا امام خمینی ارتحال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شهدا والدین شهدا شهرستان ری شهدا والدین شهدا امام خمینی ارتحال امام خمینی مادر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899748

دیگر خبرها

  • آیا می شناسیدش؟
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن